Begivenhed · Friluft · Skak

Chess&Cheese på Den Sorte Plads

 

Skakkerlakken anbefaler alle til at besøge Den Sorte Plads i København i dag – søndag d. 9. august 2015. Cirka kl. 12 sættes urene i gang til sommerens hyggeligste skakarrangement Chess&Cheese.

chessandcheese
Cover-billede fra arrangementets facebookside

For at få et indtryk af, hvad man kan forvente af dagens arrangement, kan du læse om sidste vinters store skakevent Det Snehvide Felt sammesteds lidt længere nede på siden. I stedet for frost og kulde lover DMI høj sol fra en skyfri himmel. Pandekagerne er skiftet ud med ristede ostemadder i alle afskygninger. Ved tidligere Chess&Cheese arrangementer var der desuden en rigtig chai-wallah til stede – mon han vil være der igen?

Desværre kan Skakkerlakken ikke selv være med denne gang.

Hvad: Chess&Cheese #3
Hvor: Den Sorte Plads, 2200 København N. Det er hvor Mimersgade møder den grønne kile.
Hornår: Søndag d. 9. august 2015 fra kl. 12.00

Skakkerlakkens strik og skak

Skakpådensorteplads05 Gadeskak på Den Sorte Plads.

Gadeskak er booming i København. Skakkerlakken har besøgt Det Snehvide Felt, hvor skak, vintervejr, pandekager og gensyn med gamle venner og nye bekendtskaber gik op i en højere enhed.

Det var søndag d. 28. december 2014. Julen var veloverstået, Nytårsaften endnu langt væk og solen skinnede fra en skyfri himmel på et iskoldt vinterlandskab. Med andre ord, de perfekte rammer for en tur ud i det fri: først 30 km i bilen og dernæst 5 minutters gang fra parkeringspladsen til Den Sorte Plads på Ydre Nørrebro i København. Tilholdssted for sammenslutningen FUCKING SKAK!!!, der året igennem har afholdt diverse laid-back skakarrangementer under betegnelsen “Det Sorte Felt”. Jeg havde været med til flere af disse, og var derfor klar over, at dagens arrangement, Det Snehvide Felt, havde potentiale til at blive et af årets skakhøjdepunkter.

Da jeg ankom på lidt efter kl. 13 så…

View original post 484 more words

En kommentar til “Chess&Cheese på Den Sorte Plads

Skriv et svar!

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s