Skak · Strik

Magnusgenseren

I disse dage mødes de vidt forskellige discipliner strik og skak i en sjov designkonkurrence fra den norske formiddagsavis VG. Norges mest sexede mand Magnus Carlsen (for få år siden anså Cosmopolitan ham for en af de mest sexede mand i VERDEN, så må vi lige be’ om nogle odds for, at der findes flere nordmænd af samme kaliber?!?) forsvarer sin VM-titel i skak mod inderen Vishy Anand, og i den forbindelse var det oplagt, at bede publikum om at designe den ultimative striktrøje – Magnusgenseren. Magnus Carlsen er med til at vælge vindertrøjen blandt publikumsfavoritterne, og den vil da blevet produceret af det norske tøjfirma Moods of Norway – dem med traktoren! Skakkerlakken nølede ikke, og kom straks i aktion med dette elegante bidrag:

image

Klik dig fluks ind på magnusgenseren.vg.no hvis du har lyst til at “strikke” med igennem den morsomme app. Husk at hjælpe Skakkerlakkens design frem til berømmelse ved at stemme!

Hvis du ikke kender Magnus Carlsen, må vi gå ud fra, at du ikke er til skak. Heldigvis er det ingen forudsætning for at sætte pris på denne nydelige unge herre. Det fremgår tydeligt af følgende billede fra Cosmopolitans kavalkade af hotte fyre år 2013.

image

Og så har jeg jo været så heldig at møde Magnus Carlsen da jeg var til skak-olympiaden i august 2014. Som billedet viser var han også glad for at møde mig!

image

Til slut kan man jo besøge den officielle hjemmeside for VM-matchen mellem Carlsen og Anand på www.sochi2014.fide.com

Reklamer

3 kommentarer til “Magnusgenseren

    1. Har stemt! Superflot kombination af klassiske Marius-motiver og højtaktuelle skak-symboler i dit design. Lykke til i konkurrencen og HEJA MAGNUS!

      Like

Skriv et svar!

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s